Vision for life

Vision for Life is opgericht door Triple Balance en is voor ons het maatschappelijke label geweest waaronder wij kerken en stichtingen vaak geholpen hebben. Vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van talentmanagement hebben we het verlangen om een beweging op gang brengen in Christelijk Nederland. Daarom hebben we het label Vision for Life opgezet. In samenwerking met Quickscans hebben we een unieke en betaalbare online tool en rapportage klaargemaakt, die inzicht geeft in uw persoonlijke talenten. Vision for Life wil het lichaam van Christus dienen en versterken.

Train de trainer

We willen onze kennis en ervaring delen en een netwerk van gemotiveerde trainers en coaches verzamelen en toerusten. Zodat zij deze beweging binnen de kerken en christelijke non-profit organisaties, waar zij mee in contact zijn, op gang kunnen brengen. De licentiekosten hebben we ook op een betaalbaar niveau gebracht van €250 incl. BTW per deelnemer. De certificeringstraining duurt 3 dagdelen. We zoeken dus trainers/coaches die zelfstandig met groepen aan de slag gaan. Voorwaarde is wel dat deze trainers/coaches verbonden zijn aan een lokale kerk.

Kostenplaatje

Vision for Life heeft geen winstoogmerk en is erop gericht om een zo groot mogelijke groep mensen in staat te stellen om deel te nemen. Zo kan elke christen op persoonlijk niveau betaalbaar geholpen worden om inzicht te krijgen in hun unieke bestemming en het uitleven daarvan. De kosten van de test is slechts €45 incl. BTW (p.p.).

Zelf met vision for life aan de slag

Ben jij enthousiast over deze missie? Ben jij gewend om met groepen te werken? Communicatief vaardig en heb je draagvlak genoeg om groepen te mobiliseren binnen Christelijk Nederland? Dan zoeken wij jou! Meld je snel aan via info@v4l.nl.